Persoonlijk

Zoek en gij zult vinden.. het perfecte wenkbrauw product!

Als we het hebben over ons gezicht, zien wij er allemaal uit zoals we zijn. Daar kun je alleen iets aan veranderen met een dikke bankrekening en de juiste plastisch chirurg. Doe je het graag zelf, dan is het enige wat je kunt modelleren; de wenkbrauwen. Met een pincet of een beetje wax kun je serieus je hele oogopslag veranderen, zeker met het juiste wenkbrauw product erbij. Nu krijg ik af en toe iets opgestuurd om te testen van Bourjois en toen ik deze wenbrauwproducten testte, werd ik gewoon euforisch. Zoek niet verder, dit is gewoon een spa voor je wenkbrauwen en dat voor een betaalbare prijs en een zeer makkelijke verkrijgbaarheid!Ik heb het over de New Brow Natural wenkbrauwstift en het New Brow Beauty Touch potlood. Een stift.. is dat een goed idee? Absoluut! Ten eerste kun je er heel precies mee werken, hoef je nooit iets te slijpen voor een scherpe lijn en het blijft ook nog langer zitten dan een wenkbrauwpotlood. Voor mijn blonde haarkleur is deze kleur (ik heb nummer 22) precies goed. Dit alles is beter dan mijn geliefde Mac wenkbrauwpotlood in de kleur Fling, die nu eenzaam in mijn lade ligt te verstoffen. Mijn Mac potlood kost 16 euro en moest ik online bestellen of kopen in Amsterdam. Dit Bourjois stiftje kost € 10,99 en is gewoon in elke Etos of DA verkrijgbaar. Fijn! Het Beauty Touch potlood is een highlighter potlood voor onder de wenkbrauwen of in de ooghoeken. In tegenstelling tot de meeste highlighter potloden, bevat deze geen glitter of shimmer, maar heeft dit product een parelmoerglans. Echt heel mooi en subtiel. Het Beauty Touch potlood kost € 7,69.

DSCN0069

bourjois wenkbrauw

Ik had even moeite om de bovenstaande foto’s mooi te fotograferen helaas, maar dit is even een indruk. Ik heb trouwens veel complimenten gehad over mijn wenkbrauwen sinds ik dit stiftje gebruik. Ik heb expres even gewacht met het schrijven van deze review omdat ik bang was dat het stiftje snel zou uitdrogen, maar dat lijkt gelukkig niet het geval 🙂

Nu we toch bezig zijn met het verfijnen van ons gezicht, kan ik jullie deze oogschaduw potloden ook niet onthouden:

IMG_3328

IMG_3329

Deze nieuwe oogschaduw potloden doen erg denken aan de Jumbo Pencils van NYX, maar dan iets chiquer. Het zijn allemaal zeer draagbare kleuren die je alleen kunt gebruiken als je haast hebt, of onder een andere oogschaduw kunt gebruiken voor meer intensiteit. Er zit ook een zwarte en een grijze kleur in de collectie die mat zijn en perfect voor het maken van smokey eyes. Ik vind deze potloden makkelijk, mooi en handig om mee te nemen in je tas of op reis. Ook al ben je niet zo gevorderd als het gaat om make-up, dit kan iedereen gebruiken. Ze kosten trouwens €9,99 per stuk.

IMG_3341

De kleuren van links naar rechts op de eerste rij: Beige Minimaliste, Rose Fauviste, Mauve Baroque
De kleuren van links naar rechts op de tweede rij: Brun Dadaiste, Gris Graffiti, Noir  Abstrait

Zo, dat waren zeker de uitblinkers van wat ik mocht testen! De wenkbrauw producten kun je vanaf mei in de schappen verwachten en de oogschaduw potloden zijn nu al te koop als ik het goed begrepen heb.

Lekker vergeten die plastisch chirurg dus en op naar de winkel haha 😉

(Visited 848 times, 1 visits today)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply manon 19 april 2015 at 16:55

  wat een leuke kleuren!
  manon onlangs geplaatst…Boho Festival HaarMy Profile

 • Reply Lisa 22 april 2015 at 15:18

  Wat een prachtige kleurtjes <3
  Lisa onlangs geplaatst…Domme dingen die ik doeMy Profile

 • Reply Sas 22 april 2015 at 19:54

  Die oogschaduw potloden zijn handig! Ik heb er ook een aantal echter alleen van een ander merk.
  Sas onlangs geplaatst…Succesvol in het levenMy Profile

 • Reply Kiss & Make-up 10 mei 2015 at 13:49

  Die bruine versie lijkt me interessant!
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Revlon Ultra HD Lipstick in Iris & HibiscusMy Profile

 • Reply Northflix 13 mei 2015 at 10:23

  Daar zitten hele leuke kleuren bij!
  Het zou voor mij ook even een zoektocht zijn wat er bij mijn wenkbrauwen past.
  Northflix onlangs geplaatst…Northpics #26: Bevrijdingsdag!My Profile

 • Reply Rebecca 15 mei 2015 at 19:21

  Oh ben erg benieuwd naar het wenkbrauw product! Een stiftje is wel helemaal nieuwe voor me, maar het ziet er goed uit!
  Rebecca onlangs geplaatst…Ik word soms zo moe van mezelfMy Profile

 • Reply Deborah 20 mei 2015 at 19:17

  Ik gebruik een poeder van Chanel. Wel prijzig maar n heel fijn product om je wenkbrauwen natuurlijk voller te maken en je doet er ook heel lang mee. Zie hier welke ik bedoel: http://www.choosebeauty.nl/chanel-le-sourcil-de-chanel/

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.