Over Roos

DSC_6257

Hoewel ik eigenlijk Rosa heet, noemt bijna iedereen mij Roos. Ik kom uit het bouwjaar 1990, wat mij op dit moment een twintiger maakt. Ik praat, lach, lees, zie en denk nogal veel en dat uit zich in meerdere projecten. Zo heb ik 5 jaar lang video’s gemaakt, startte ik in 2013 met bloggen en werk ik aan een boek. Typisch Roos, zouden mijn vrienden en familie zeggen.

Van een simpele treinreis tot een gek incident tijdens mijn werk in het onderwijs, er gebeurt altijd wel iets wat mij aan het denken en schrijven zet. Woorden zijn magisch, zeker als je ze op een intentionele manier gebruikt. Mijn favoriete schrijvers zijn J.K Rowling en Lewis Carroll. Mijn favoriete film is About Time en ik houd van klassieke muziek en reizen. Als je meer over mij persoonlijk wilt weten, klik dan hier voor 25 weetjes over mij of volg mij via instagram.

Op dit stukje internet verwoord ik hersenspinsels graag in de vorm van een column, een persoonlijke blog of een gedicht. Verder kun je hier ook af en toe een inspiratie artikel verwachten of een boek review vinden.

Een greep uit mijn archief, een paar persoonlijke favorieten:

Ik ben gebeten..

De kunst van keuzes maken

Column – Tijd versus Geld

Column- Uitstelgedrag

Gedicht – Geef elkaar een zoen

Leuk zeg, een boek schrijven. Hoe doe je dat eigenlijk?

Tot dusver een indruk van wie ik ben en wat ik doe. Welkom in de wereld volgens Roos 🙂

Fotografie:  Tamara de Langen

dumbledorequote

(Visited 612 times, 1 visits today)