Over Roos

DSC_6257

Hoewel ik eigenlijk Rosa heet, noemt bijna iedereen mij Roos. Ik kom uit het bouwjaar 1990, wat mij op dit moment een twintiger maakt. Ik praat, lach, lees, zie en denk nogal veel en dat uit zich in meerdere projecten. Zo heb ik 5 jaar lang video’s gemaakt, startte ik in 2013 met bloggen en werk ik aan een boek. Typisch Roos, zouden mijn vrienden en familie zeggen.

Van een simpele treinreis tot een gek incident tijdens mijn werk in het onderwijs, er gebeurt altijd wel iets wat mij aan het denken en schrijven zet. Dat doe ik graag thuis, vanuit de gezellige woonboot waar ik samenwoon met mijn vriend en een grote rode kater. Ik heb jarenlang gedanst en ben dol op interieur design. Mijn favoriete film is About Time en ik houd van klassieke muziek en reizen. Als je meer over mij persoonlijk wilt weten, klik dan hier voor 25 weetjes over mij of volg mij via instagram.

Op dit stukje internet verwoord ik hersenspinsels graag in de vorm van een column of een persoonlijke blog. Verder kun je hier ook af en toe een inspiratie artikel verwachten of een boek review vinden.

Een greep uit mijn archief, een paar persoonlijke favorieten:

Disney Fucked us up – daten en relaties anno 2015

Column – Tijd versus Geld

Column- Uitstelgedrag

Column – Woonbotenleed

Leuk zeg, een boek schrijven. Hoe doe je dat eigenlijk?

Schrijven en lezen hoort gewoon bij mij, ik kan niet anders! Tot dusver een indruk van wie ik ben en wat ik doe. Welkom in de wereld volgens Roos 🙂

Fotografie:  Tamara de Langen

dumbledorequote