Blogs, Inspiratie

Nautische Spiegel

Ik woon op een woonboot en hoewel ons huis er vrij modern uitziet van binnen vind ik het leuk om hier en daar een nautisch accent toe te voegen voor het echte bootgevoel. Voor mijn verjaardag wilde ik graag een ronde spiegel boven het dressoir. Ik heb zowat elke woonwinkel van binnen naar buiten gekeerd, maar ik kon maar niet vinden wat ik zocht. Herkenbaar? dat je een idee in je hoofd hebt wat je maar niet kunt vinden in het echt? Daarbij zijn spiegels echt ‘rete’ duur, excuse my french. En dus vond ik na een lange zoektocht een ronde spiegel met een diameter van 60 cm in een bouwmarkt voor 12 euro. Dan maak ik er zelf wel iets leuks van! En dus ging mijn zoektocht verder, alleen dan op pinterest.

We kochten geslagen touw voor in totaal 35 euro en mijn vriend ging voor me aan de slag. Met hout, een zaag, lijm en een broodmes om het touw door te snijden. Leuk geworden toch? Ik ben er in ieder geval enorm blij mee!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Daantje 24 maart 2017 at 13:34

  Toevallig dat je reisgek bent + op een woonboot woont. Ik ben ook verslaafd aan reizen en kan met een jaloers oog kijken naar mensen die op een woonboot wonen. Vrijheid, blijheid. Lijkt me heerlijk. Leuk om te zien hoe je zelf aan het klussen gaat met spullen van een bouwmarkt. Het eindresultaat ziet er geslaagd – nautisch – uit. Ik ben ook een fervent DIY-er, superleuk om zelf bezig te zijn.

  • Reply Rosa 15 mei 2017 at 16:12

   Wat leuk om te horen! Doe het zelf is eigenlijk ook wel vrijheid blijheid 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge