Blogs, Persoonlijk

Ik ga trouwen!

Nooit gedacht dat ik zo romantisch ten huwelijk gevraagd zou worden, maar het is toch echt gebeurd! Ik ga trouwen! Met de liefste man van de wereld nog wel. Wat mag ik in mijn handjes knijpen. En wel een handje met een mega zware fonkelende ring aan de vinger 😉 Volgend jaar zomer willen we gaan trouwen dus dat betekent een heel jaar aan wedding fun om te plannen en natuurlijk ook om over te bloggen! Wij zijn van plan niet te duur te trouwen (wij investeren liever in een mooie huwelijksreis samen) en heel veel zelf te doen. DIY it is dus en ik loop nu al over van de ideeën. Vind je het leuk om mijn wedding bord op pinterest te volgen? klik dan hier.  Maar goed, ik begin bij het begin. Hoe heeft Niels mij ten huwelijk gevraagd?

Vorige week zaten wij samen op het prachtige Mallorca. We hadden voor het eerst geboekt via AirBnB en overnachtten bij een Noors gezin in een onwijs gaaf huis met een idyllische tuin en zwembad. Het klikte erg goed en het was alsof we bij vrienden op bezoek waren. We hadden een auto gehuurd met het plan het eiland te ontdekken en de mooiste plekjes op te zoeken. De eerste dag hebben we op aanraden van onze nieuwe vrienden een enorme wandeling door de bergen gemaakt met als eindbestemming een waanzinnige grot. Het was bijna een kathedraal zo groot en we waren compleet alleen. Geen toerist te bekennen. Toen maakte ik de stomme grap dat het wel een geweldige plek zou zijn om iemand ten huwelijk te vragen. Wist ik veel dat Niels een ring in zijn handbagage verstopt had?!. Hij had die ring alleen niet meegenomen voor de wandeling, omdat we geen idee hadden dat we zo een mooie plek zouden bezoeken. De dag erna hebben we 200 km gereden door de bergen (een stuk relaxter dan te voet moet ik zeggen haha) en om een uur of 8 kwamen we aan op een prachtig strandje. De zon was aan het ondergaan en er waren nog weinig mensen. Niels zou wel even terug lopen naar de auto om handdoeken te pakken. Voel je hem al aankomen? Hij had de ring verstopt bij het reserve wiel haha! We lagen een tijdje op het strand te genieten toen ik voorstelde om een stukje te vloggen (filmen, voor degenen die onder een digitale steen leven haha). Dat vond hij natuurlijk een goed idee. Dus daar lagen we, op onze buik op de handdoek. Wel 5 minuten hebben we onzinnige dingen uitgekraamd tegen de camera toen hij opeens zei dat hij een verrassing had. Nou toen wist ik wel hoe laat het was! Hij haalde een ringen roosje in de vorm van een roos (inclusief steeltje en blaadjes) uit de tas en vroeg of ik met hem wilde trouwen. ‘Ja, dat wil ik heel graag!’ was geloof ik wat ik terug zei! Natuurlijk onwijs leuk dat mijn hele reactie gefilmd is. Ik verheug me er nu al op dat ik ooit grijs en gerimpeld terug kan kijken naar dat mooie moment.

verloofd

De ring heeft 5 steentjes en als we gaan trouwen komt daar een simpele trouwring bij. Ik vond hem gelijk heel mooi en vind het stiekem ook heel leuk dat mijn moeder en zusje in het complot zaten en geholpen hebben met uitzoeken. Na het aanzoek zijn we naar de hoofdstad Palma gereden en zijn we uit eten geweest. Wat was het een leuke dag!

Natuurlijk ga ik lekker bloggen over allerlei ideeën en de voortgang, dus mocht je niets willen missen volg mij dan via Bloglovin.  In de zijkant van mijn website staat nu trouwen een wit vakje waar je je email adres kan achterlaten. Dit is een nieuwe service van Bloglovin. Elke keer als ik een nieuw artikel schrijf krijg je een update via bloglovin in je inbox. Je hoeft alleen even de link te activeren als je je email adres achterlaat (hij zal ook vragen of je een naam en wachtwoord wilt maken zodat je ook andere blogs kunt volgen, maar als je dat niet wilt is dat niet nodig).

Wie van jullie gaat trouwen/is getrouwd/wil graag trouwen? Ik hoor het graag in de comments 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marjolein 29 juni 2015 at 14:31

  Ik ben zo ongelofelijk blij voor je! ☺
  Marjolein onlangs geplaatst…Wat is mindfulness?My Profile

 • Reply Sanae 29 juni 2015 at 15:53

  Aaaah, wat lief! Gefeliciteerd, wat leuk!
  Sanae onlangs geplaatst…Winactie: €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nlMy Profile

 • Reply Jane 29 juni 2015 at 17:52

  Superromantisch! Gefeliciteerd!

 • Reply Eefje 30 juni 2015 at 08:16

  Wat leuk Roos! Gefeliciteerd 😀

 • Reply Sas 30 juni 2015 at 08:57

  Oh wauw, wat leuk! Super gefeliciteerd…. Trouwen en getrouwd zijn is ZO leuk<3

 • Reply Kiss & Make-up 30 juni 2015 at 11:08

  Gefeliciteerd! En alvast veel plezier met de voorbereidingen! Wij hebben nog maar acht weken te gaan, eeeek…
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | LIERAC Sunific Self-Tan Iridescent Tinted Cream Gel + Tinted GelMy Profile

 • Reply robin 30 juni 2015 at 22:31

  oh wat onwijs leuk! en grappig dat je het van te voren al zijn, dan voelde je het onbewust toch aankomen 😉 gefeliciteerd!

 • Reply Rosa 6 juli 2015 at 08:53

  Dankjulliewel voor de lieve comments! 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge