Food, Lifestyle

Het lekkerste toetje ooit – Trifle met rood fruit en bastogne

Mag ik u voorstellen aan het lekkerste toetje ooit: Trifle met rood fruit en bastogne. Oh boy, wat is dit goddelijk lekker! Laatst organiseerde ik met mijn vriend en twee vrienden een heuse dinerparty, waar mij dit toetje werd voorgeschoteld. Ik heb van iedere hap genoten en was vastberaden dit recept te delen op mijn blog! Het leuke aan dit recept: je hebt maar weinig nodig en de kans op mislukking is echt nihil! Lees mee voor het recept.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

Een bakje mascarpone (ik geloof dat dat ongeveer 250 gram is)
Een bekertje slagroom (ik geloof dat dat ongeveer 200 ml is)
80 gram poedersuiker
Een half pak bastogne koeken
Een bakje aardbeien
Een bakje blauwe bessen

Wat moet je doen?

Stap 1: Verkruimel een half pak bastogne koeken en verdeel de kruimelmix over 4 mooie glazen.
Stap 2: Klop de slagroom met de 80 gram poedersuiker.
Stap 3: Verdeel de helft van je slagroom met de mascarpone, de andere helft bewaar je voor garnering.
Stap 4: Was het fruit en snijd het in stukjes.
Stap 5: In elk glas wissel je een laagje fruit af met een laagje mascarpone/slagroom mengsel. Eindig bovenop met fruit.
Stap 6: Garneer met een beetje slagroom en eventueel wat poedersuiker.

IMG_1090

Dit is zo ontzettend lekker en makkelijk, het is echt het proberen waard! Deze trifle is zeker een favoriet hier in huis!

(Visited 64.817 times, 38 visits today)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marion 24 augustus 2018 at 22:03

    Echt een super lekker toetje! Heb ik al diverse malen met succes gepresenteerd. Ik doe wel altijd nog wat kwark bij het roommengsel, om het iets lichter te maken.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.